Tur&ski gruppa ble oppfordret til å søke om støtte fra Sparebanken Sør. Hele 20.000 kroner ble bevilget. Pengene skal gå til drift og vedlikehold av løypemaskinen. Vi er også så heldig å få sponset service på maskinen av Anlegg og miljøservice. Dette er en fantastisk dag forteller leder av tur&ski, Thor Andre` Andersen. Andersen og Evensen har kjørt opp løyper i mange timer og gutta forteller at 80% av løypene er kjørt opp for aktivitet i helgen.

Vi i Helgerød IL takker så mye for støtten som også er til glede for hele nærmiljøet samt besøkende på anlegget. Vi minner også om at det er lys i lysløypa hver kveld fra 1700-2230.

God helg

Fra venstre: Thor Andre` Andersen HIL, Tine Stange fra Sparebanken Sør og Tommy Evensen HIL

Categories:

Tags:

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *