Ungdomsgruppa arrangerte LAN party langfredag

Ungdomsgruppa i samarbeid med Anders Thoresen arrangerte langfredag nytt LAN party på klubbhuset. Nok et vellykket arrangement med topp stemning og masse gaming. Forrige runde arrangerte de LAN party julen 2020 som også ble en suksess.
Når Så Lett Data sponsor utstyret man trenger for å gjennomføre et LAN og Sandefjord bredband sørger for de «feteste» linjer så mangler det bare noen til å arrangere og selvsagt barn og ungdommer for å spille og de er det heldigvis mange av. Anders er fotballtrener og blir gjerne med å arrangere for barn og undgom i bygda. Med på laget fikk han med seg Jørgen som sammen med Anders jobber på Så Lett Data. De rigga alt klart til den store dagen med utstyr og hadde også ordnet flotte premier til alle og ikke minst «fete» premier til FIFA og Fortnite turneringen. Vi takker Anders og Jørgen for all hjelp, utstyr og rigging og selvsagt en stor takk til byens beste data butikk, Så Lett Data. Tusen takk til ungdomsgruppa som arrangerer aktiviteter, de avslører at diskotek for 4-7 klasse står som neste arrangement.

Arrangører
Fra venstre: Ulrik, Anders, Jørgen, Håkon, Christopher og Christian

Tusen takk til alle som bidro og til alle som deltok. Dette var gøy! Vi gleder oss til neste arrangement

Categories:

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *