I et strålende vær var det igjen vårdugnad på HIL. Lista over gjøremål på anlegget er lang. Men når tunge jobber gjøres før dugnad hjelper det utrolig på arbeidsmengden. Før dugnaden braket i gang har allerede CK Lastebil & Miljøtjenester sopet all grus bort på anlegget. Anlegg – og miljøservice har også på forhånd hatt traktor på parkeringen og ryddet unna grus og fylt huller. Tusen tusen takk!

Selv om det i helgen er både fotball og håndball aktiviteter møtte mange herlig mennesker opp. Det er så gøy at punkt etter punkt lukkes og at anlegget er tipp topp når siste mann går for dagen. Nå er det klart for sesongstart og vi takker alle for en herlig innsats. Utrolig gøy at på vårdugnadene, kommer hele familien. Lek og morro, kaffe og pølser og selvsagt dugnadsånd.

Vi takker alle som deltok i dag. Gøy å se at så mange stiller opp. Det er jo tross alt sammen vi driver idrettslaget.

Da er det bare å glede seg til masse aktivitet i sesongen. Minner om Helgerødcup som arrangeres 9-11 juni. Her trenger vi «alle mann til pumpene» for å lage fotballfest samt sikre klubbens viktigste inntekt.

God helg

Helgerød il
Glede, tilhørighet og aktivitet

Categories:

Tags:

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *